تکلیف ما چیست و ما باید چه کنیم تا سندی به دستمان برسد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۵ #48137708

با درود و عرض ادب
بنده یک واحد خریداری کردم که سازنده برای تنظیم سند نیامد و بنده به واسطه عدم حضورم حکم الزان به تنظیم سند را گرفتم ولی حالا تازه مشخص شده مالک جدیدی برای زمینی که ساختمان ساخته شده با سندی جدید پیدا شده و توانسته سندی که ما بر اساس آن خرید کردیم و شهرداری روی آن جواز ساخت داده و بانک مسکن هم وام داده را باطل کند قضیه از این قرار بوده که سازنده ما از شخصی این زمین را خریده و سند تک برگ گرفته و در زمان فنداسیون و بعد از فروش به بنده و گاها قبل از فروش بعضی از واحدها شخص جدیدی پیدا شده که در دادگاه سازنده ما را محکوم کرده و سازنده ما هم فروشنده اولی را محکوم کرده و با فروشنده دومی به توافق رسیده که از ایشان بخرد و مبلغی برای سند نگه دارد ولی زمان سند سازنده ما در دفترخانه حاضر نمیشود و فروشنده دومی براساس عدم حضورش قرارداد خود را با ایشان کنسل میکند و حالا میگوید که برای سند زدن سازنده باید مبلغ قیمت زمین را برطبق قیمت روز پرداخت کند و مبلغ چیزی حدود ۶ میلیارد هستش که سازنده میگه ندارم. حال سوال این هستش که تکلیف ما چیست و ما باید چه کنیم تا سندی به دستمان برسد؟ و آیا فروشنده سند دوم میتواند ما را از خانه بیرون کند و یا کلا مشکلی برای ما بوجود آورد؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

لطفا از طریق مشاوره تلفنی و یا ارزیابی با ما در ارتباط باشید برای رسیدگی بهتر