میتونم مجدد اعتراض بزنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۵ #48130448

با سلام
در انباری منزل بنده مقداری شیشه و تریاک و یک اسلحه کلت کمری جا ساز کرده بودند و بعد مامر به منزل ما امد و با گشتن انباری این مواد جاساز شده را پیدا کردند مرا بازداشت کردند و یکماه زندان بودم به قید وثیقه ازاد شدم و برایم حکم بریدن جریمه نقدی شلاق و هشت سال زندان تجدید نظر هم زدیم اما نتیجه نداد و هیچ تاثیری نداشت

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
در صورت اعتراض و رد شدن اعتراض شما ،میتوانید در صورت داشتن شرایط اعاده دادرسی و یا فرجام خواهی نمایید و اگر برای شما پاپوش ساخته اند در صورت داشتن مدارک و شواهد آن را ضمیمه لایحه تقدیمی نمایید

سلام
اثبات عدم تعلق مواد به فرد متهم سخت است.
قانون‌گذار در ماده ۲۶ قانون اصلاح مبارزه با مواد مخدر آورده است که، اگر کسی برای فرد دیگری پاپوش درست کند و مواد مخدر و یا وسایل مصرف مواد را در جایی قرار بدهد، به حداکثر مجازات همان جرمی که انجام داده، محکوم می‌شود.
دادگاه صالح برای رسیدگی به جرائم مربوط به حمل، قاچاق، خرید، فروش و اخفاء مواد مخدر، دادگاه انقلاب است. در صورت اعتراض به رای دادگاه، پرونده به دادگاه تجدید نظر فرستاده می‌شود.