شاکی که ازش سرقت شده باشه چجوری میاد بدون احظاریه حکم جلب و ورود به منزل بگیرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۷ #48118855

با سلام
یکماه پیش خانوادم که باهاشون اختلاف دارم با بنده تماس میگیرن و میگن که ۷ صبح چهار نفر مامور با لباس شخصی از اگاهی اومده بودن و حکم ورود به منزل داشتن چجوری میشه که از کلانتری محل ما نباشه و از منطقه یک اومدن منطقه نوزده و گفتن که بگید پسرتون بیاد فلان کلانتری تو منطقه یک طبقه بالا اگاهی سوال بنده اینه که شاکی که ازش سرقت شده باشه چجوری میاد بدون احظاریه حکم جلب و ورود به منزل بگیره من حتی روحم خبر نداره که این موضوع چیه من ۹ ماه پیش حوالی اون منطقه کار میکردم که یه اختلاف حساب خیلی جزئی داشتم میخام بدونم که در چه مواقعی برای چه جرمی بدون احظاریه میان میریزن تو خونه و حتی نمیگن که بگید پسرتون بیاد کلانتری محل میگن بیاد منطقه یک همچین چیزی ایا امکان پذیره؟
البته اینم بگم که خانوادم یه چیزایی رو دروغ گفتن به من اگر دقیق راهنمایی کنید ممنون میشم
با سپاس از راهنمایی شما.....مچکر

مشاوره حقوقی سرقت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

علیه شما غیابی شکایت شده و به دلیل اینکه شما در مراحل نبودید برای شما جلب صادر شده

سلام بهتر است به کلانتری مراجعه کرده و اطلاعات دقیق بگیرید اگر نروید به ضرر شما خواهدبود

سلام و درود
احتمالا مدارکی در پرونده بر علیه شما وجود داشته است، باید به کلانتری بروید و ببینید آن مدارک چیست تا بتوانید از خود دفاع کنید و عدم انتساب این جرم را به خود ثابت کنید، این مواردی که فرمودید امکان دارد، بسیار هم تکرار شده است. به هرحال بابت حفظ مال مردم بعضی مواقع مشکلاتی هم برای افراد بیگناه پیش می آید.