آیا من می توانم در این منزل بمانم تا فروش خانه و گرفتن سهم الارثم، یا باید منزل را خالی کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۷ #48110896

با سلام من با مادرم در یک طبقه از دو طبقه منزل مشاعی زندگی می کنم بعد از فوت مادرم سه خاهر هستیم که یک خواهرم تصرف عدوانی مطرح کرده برای خالی کردن خانه و شکایت از من ایا من می توانم در این منزل بمانم تا فروش خانه و گرفتن سهم الارثم یا باید منزل را خالی کنم در حالی که خواهر دیگر راصی به نشستن من تا زمان فروش هستند ممنون

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر موضوع تصرف عدوانی نیست اما اگر درخواست مهروموم‌ترکه را مطرح نماید شما مجبور به تخلیه تا تعیین تکلیف می باشید

بعید است که بحث تصرف عدوانی در مورد شما توسط دادگاه پذیرفته شود . ولی اگر درخواست مهر و موم ترکه مطرح شود ناچار از تخلیه خواهید بود .

با توجه به مشاع بودن ملک ، مقررات این موضوع در خصوص شما مجری است.
تداوم اقامت شما به نسبت سهم خواهر ناراضی ( ورثه) موجبات اجرت المثل ایام تصرف را نیز بدنبال خواهد داشت