از آن زمان تقریبا دو ماه گذشته و اقدامی توسط کارفرما صورت نگرفته؛ چه کار باید بکنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۷۹ #48072285

بنده حکم قطعی اداره کار را در دفاتر خدمات قضائی به اجرا گذاشتم پیامک نیز ارسال شد ولی از آن زمان تقریبا دو ماه گذشته و اقدامی توسط کارفرما صورت نگرفته چه کار باید بکنم

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام حضورا به واحد اجرای احکام مدنی مربوط به اداره کار مراجعه و درخواست توقیف اموال یا حسابهای کارفرما تقدیم کنید

با مراجعه به کارشناس معاونت انفورماتیک دادگستری سئوال کنید ببینید اجرائیه شما به کدوم شعبه ارجاع داده شده

باید به شعبه ای که رای اداره کار به آنجا ارجاع شده مراجعه کنید و درخواست اجرای حکم را بنمایید . با ارسال اجرائیه به واحد اجرای احکام امکان توقیف اموال و عنداللزوم دریافت جلب کارفرما را خواهید داشت .

با درود
اولا باید تقاضای صدور اجرائیه نسبت‌ ب رای قطعی رانموده باشید.
دوما درصورت عدم تادیه مبلغ اموال توقیف و اگر مالی نیست نهایتا جلب صادر می‌شود (با تقاضای شما).

سلام .‌امکان گرفتن دستور جلب ایشان وجود دارد .. از طریق اجرا درخواست کنید