معافیت کفالت با وجود اشتغال پدر و عدم بازنشستگی

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۰۳ #48068597

باسلام و وقت بخیر، بنده دانشجوی ارشد هستم و پدرم باتری قلب دارند، ولی با این وجود EF قلبشون ۲۰ درصد هستش که طبق آئین‌نامه من مشمول دریافت کفالت هستم. از اونجایی که پدرم هنوز بازنشسته نشده و شاغل هستش، آیا باز هم کفالت شامل حال من میشه؟ یعنی شاغل بودنشون میتونه مانعی برای گرفتن کفالت من بشه؟ البته پزشک به پدرم گفته بود که از کار افتاده‌ای ولی چون حقوق از کار افتادگی کم میشد، پدرم قبول‌ نکرده بود. ممنون میشم راهنماییم کنین.

مشاوره حقوقی سربازی و نظام وظیفه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت تایید این موضوع در شورای پزشکی میتوانید از کفالت استفاده نمایید.

درود
مطابق قانون نظام وظیفه سن پدربرای کفالت باید ۷۵ سال باشد و از کارافتادگی ایشان به تایید شورای پزشکی رسیده باشد.

سلام سن پدر برای اخذ کفالت شما مهم می باشد