آیا امکان لغو حکم دادستان وجود دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۴۸ #48067361

بعد از گذشت ۲ سال که از کارفرما حقوق و بیمه نگرفتیم، تصمیم گرفتیم که از کارفرما شکایت کنیم. کار به دادگاه کشید و حکم توقیف اموال شرکت را گرفتیم اما کارفرما با روابطی که داشت به کمک دادستانی اجازه اجرای حکم را نداد و حکم ما را متوقف کردند. آیا امکان لغو حکم دادستان وجود دارد؟

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با اهداء سلام
از فرمایشات شما مبین است که بعد از طرح دعوی در اداره کار ،نهایتا به اجرای رای صادره اداره کار،اقدام نموده اید.
شما باید از قسمت بازرسی کل دادگستری استان خود ،موضوع را طرح و درخواست رسیدگی نمائید.زیرا ارای قطعی صادره از اداره کار ، لازم الاجرا می باشند.
همچنین میتوانید علاوه بر توقیف حساب شرکت، اموال شرکت را توقیف نمایید.
مستدام باشید

موضوع در صلاحیت دادگاه نبوده و ایتدا باید از طریق اداره کار به ترتیب شکایت شما در هیات تشخیص و در صورت اعتراض در حل اختلاف اداره کار بررسی و رای نهایی (اجراییه )صادر گردد این اجراییه جهت تایید به دادگاه حقوقی ارسال و پس از تایید دادگاه و ابلاغ اجراییه میتوانید حکم توقیف اموال یا حکم جلب طرف مقابل را از دادگاه حقوقی درخواست نمایید

احتمالا شما برای اجرای حکم به دادگاه معرفی شده اید تا اجرائیه نسبت به رای صادره در اداره کار صادر شود . اخیرا دادستانها حسب دستور ریاست قوه قضائیه ، هرگونه اقدامی که موجب تعطیلی بخشی از کارخانه شود را متوقف مینمایند .

درود بر شما، این موضوع در صلاحیت اداره کار است.

درود
موضوع در صلاحیت اداره کار است.

درود :در مورد حقوق و بیمه به اداره کار مراجعه و در هیات تشخیص دعوایتان را مطرح کنید

الا دعوی شما در صلاحیت دادگاه نبوده است شما باید ازطریق اداره کار اقدام می کردین