آیا میتوانم خواسته ای با عنوان اثبات مالکیت بر زمین و چشمه و منع استفاده سایرین اضافه کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۶ #48052451

با سلام و احترام
ممنون از پاسخگویی شما

بنده زمین کشاورزی دارم و شخصی چندین بار اقدام به مزاحمت برای خود و خانواده ام نمود و دام هایش را به زمینم آورد و باعث تخریب نهال های بنده شد و روز دیگر درخواست مجوز داده بودم برای چشمه آب در زمین خودم که زمانی که کارشناسان امدند وارد زمین ما شد و معترض گردید و حتی اقدام به توهین، ضرب وشتم و مزاحمت نمود و در اداره آب شکایتی از بنده نمود و جلو دادن مجوز به بنده را گرفت
لازم به ذکر است فاصله زمین ایشان تا بنده بیشتر از ۱.۵ کیلومتر بوده و ایشان اینگونه برای من مزاحمت ایجاد نموده لازم به ذکر است من مدارک مالکیت ( نسق زارعانه که میزان زمین آبی را نوشته، گواهی شورا، چندین مرتبه استشهادیه محلی، نامه جهاد مبنی بر مقدار زمین آبی ) را دارم.
و بنده دادخواستی با عناوین مزاحمت ملکی، تخریب عمدی درختان ضرب و شتم و توهین ثبت نمودم
و پرونده در حال طی تحقیقات محلی است و فقط یکبار برای ادای توضیح و پیگیری پیش قاضی رفتیم و
حالا سوال بنده این است آیا میتوانم خواسته ای با عنوان اثبات مالکیت بر زمین و چشمه و منع استفاده سایرین با توجه بر اینکه جلسه اول برگذار نشده به دادخواست اولیه اضافه کنم؟
آیا قاضی قبول میکنه؟؟؟

ممنون از پاسخگویی شما .

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تا پایان جلسه اول دادرسی می توانید خواسته دعوی را افزایش دهید

با سلام
برای مقطع اولین جلسه دادرسی و تا پایان اولین جلسه، پنج حق و تکلیف برای اصحاب دعوا در نظر گرفته شده است که عبارتند از :
(اول) اعتراض به بهای خواسته
(دوم) ایراد صلاحیت دادگاه و دادرس
(سوم) تغییر در خواسته یا دعوا یا درخواست
(چهارم) استرداد دادخواست
(پنجم) جلب ثالث

در صورتی که شما دارای اسناد مدارک مستنداتی هستیت زمین و چشمه جاری آن به شما تعلق دارد طی یک لایحه به آن مرجع اقدام نمایید