آیا سند شخص دیگر تا زمان آزادی شخص معسر قابل توقیف است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۵۰۳ #48048

با سلام
همسر بنده بعلت بدهی در یک قرارداد در زندان بسر میبرد و تقاضای اعسار داده حال چند تا سوال دارم:
1. بررسی اعسار حدودا چقدر زمان میبرد؟
2. اگر قبل از تایید اعسار ایشان شخصی سند وثیقه گذاشته و ایشان آزاد شود بعد از پذیرفته شدن اعسار، شخص ضامن میتواند سند وثیقه را پس بگیرد؟!
3. در مورد سند وثیقه دادگاه چه مواردی را استعلام میکند؟! یعنی اینکه سند دست برده نباشد و یا اینکه بدهی نداشته باشد و یا اینکه دزدی نباشد و... بررسی میشود یا خیر(ممکن است مجبور شویم از طریق آگهی های روزنامه سند را تهیه کنیم).

ممنون

مشاوره حقوقی مطالبه وجه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

1.حدودا یک تا دو ماه زمان خواهد برد.2. بله سند ایشان در صورت پذیرش اعسار آزاد خواهد شد.3.مالکیت فرد احراز خواهد شد و سپس به عنوان وثیقه اخذ میشود.موید باشید