آیا میتونم حسابهای ایشون رو مسدود نمایم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۶۸ #47996689

با سلام
خانم بنده در حکمی که داشتند اومدن و تمام جهیزیه و کالا های من ( فرش و لباس شویی ) رو به خانه امین اموال که دایی ایشون میشد بردند تا تکلیفش در دادگاه مشخص شده حالا بعد چند ماه تعدادی از کالا رای قطعی به نفع من شده است امروز با هماهنگی دادورز جهت استرداد کالاها هماهنگی شده که با امین اموال تماس بگیرند و بعد به منزل وی مراجعه کنیم تا استرداد انجام شود اما طی تماس دایی ایشان (امین اموال) از امدن برای تحویل خودداری و با حالتی توهین با دادورز برخورد کرد و داد ورز این مسله را صورتجلسه کرد و قاضی شورا دستور داد که شکایت همراه این صورت جلسه با عنوان امانت در خیانت به دادکستری ارجا شود..حالا سوال اینه که ایا من میتونم پیگیر شکایت با این عنوان باشم؟؟ و ایا میتونم حکم جلب و حسابهای ایشونو مسدود نمایم یا نه؟؟

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
شکایت با عنوان خیانت در امانت نمایید
درخواست توقیف را مطرح نمایید ولی میبایست قاضی تایید نماید

می توانید پیگیر شکایت شوید تا متهم احضار و به او تفهیم اتهام شود . در خصوص توقیف اموال می توانید درخواست خود را مطرح تا دادیار در این زمینه در صورت صلاحدید دستور صادر کند.