آیا توهین به دین و مذهب حکم ارتداد است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۶۶ #47985589

اگر کسی در ملا عام جلوی همسایه ها حرفی بزنه که توهین به اسلام و قران کنه و ۳مرد و یک زن شهادت بدهند که این حرف رو زده و در خانه هم طرح های تاتوهایی که برای ادیان دیگر و نمادهایی ضد مذهب پیدا کنن حکمش چیست؟
۱:ایاا می شود انکار کرد؟یا بگی از روی عصبانیت بوده؟
۲:چه حکمی قاضی میده؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صرف توهین دارای مجازات حبس بوده لاکن ارتداد اثبات شود دارای مجازات اعدام خواهد بود

اگر توهین تلقی کنند حبس از یک تا ۵ سال حبس دارد و اگر ارتداد بگیرند اعدام

باسلام و احترام اگر رفتار مجرم شامل حکم سب النبی نگردد مشمول توهین به مقدسات می گردد و دارای حبس تعزیری مطابق ماده ۵۱۳ قانون مجازات اسلامی است

درود بر شما، چنانچه اثبات شود مشمول حبس خواهد بود.

اگر ثابت شود ارتداد هستش اعدام هستش ولی شما می توانید بگید ازروی عصبانیت بوده واظهارندات کنید

درود
مجازات حبس دارد توهین به قران و دین.

بادرود
ماده ۵۱۳ قانون مجازات اسلامی، موضوع اهانت به مقدسات اسلامی در صورتی که جرم ارتکابی مشمول حکم سب النبی (توهین شدید به پیامبر گرامی اسلام و امامان و حضرت فاطمه زهرا و...) باشد اعدام و در غیر این صورت مشمول مجازات حبس از یک تا پنج سال خواهد بود.