با سوء استفاده از وکالت نامه به ثالث واگذار شده است، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۶ #47930527

درسال ۹۱ اپارتمانی بصورت برابر خریده شد و با توافقات شفاهی بمدت پنج سال اجاره رسمی بنام شرکت من و در اختیار من قرار گرفت و پس از چندی طرف مقابل نیز برای وصیقه قراردادن سند در قراردادی تجاری از من وکالت نامه ای گرفت و بدون هماهنگی با من اقدامات بعدی برای پیشبرد اهداف تجاری خود انجام داد ه ودر حال حاضر بدلیل اختلافات ناشی از همان قرارداد طرف شاکی اقدام به تشکیل پرونده و محکومیت وی نموده و نهایتا درصدد اخذ اپارتمان مورد وصیغه بعنوان خسارت عدم ایفای تعهدات نموده است این در حالیست که ملک مذکور در تصرف اینجانب هست
لطفا راهنمایی فرمایید
باتشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام در صورتی که بتوانید اثبات کنید ملک مورد نظر در اجاره شما بوده است با توجه به اینکه اجاره نامه در زمان مالکیت شریک شما تنظیم شده است لذا معتبر می باشد و تا منقضی شدن آن شما همچنان حق تصرف دارید(لیکن اثبت اجاره شفاهی به نظر سخت می باشد)
اما با توجه به اینکه شما وکالت به شریک داده اید برای وثیقه گذاشتن ملک و اگر شریک شما از حدود وکالت خارج نشده باشد شما ملزم به تبعیت از آثار آن می باشید و اگر شاکی شریک شما توانسته باشد حکم قطعی بگیرد مجاز به گرفتن خسارت از طریق وثیقه می باشد
شما باید یا با شاکی تسویه کنید که ملک از دست نرود یا ملک توسط شاکی بابت خسارت فروخته خواهد شد در هردو صورت می توانید علیه شریک خود دادخواست مطالبه خسارت مطرح مایید.