خریدار می‌خواهد معامله فسخ کند؛ چه باید کرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۰۷ #47916718

سلام
بنده ماشین رو فروختم که داری روغن سوزی و روغن ریزی بوده و خریدار از این موضوع خبر داشته و به همین دلیل ماشین قیمت پایین خریداری نموده است. در قرارداد که نوشته شده فقط ذکر شده شاسی ماشین سالم هست و برگه کارشناسی هم ضمیمه. حال پس از گذشت ۱۰ روز و تعویض پلاک ماشین پشیمان شده و ادعا خسارت یا فسخ معامله هست. آیا این امر امکان پذیر هست. ممنون میشم راهنمایی فرمایید.

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . اگر عیب در حال معامله وجود داشته و خریدار عالم ب ان بوده حق فسخ نداره براساس قاعده غرور. او مدعی است و باید اثبات کنه ک عیب در حال معامله وجود داشته

بستگی به شروط و متن مبایعه نامه خواهد داشت

با سلام.
بستگی به مفاد قرارداد دارد، اگر این مورد در قرارداد درج نشده باشد، شما باید دلیلی بیاورید که خریدار از این عیب اطلاع و آگاهی داشته است.

بستگی به قرارداد فی مابین دارد
اگر این عیوب در قرارداد ذکر نشده است باید اثبات کنید که خریدار از این عیبی آگاه بوده است.تا نتواند معامله را فسخ کند

باسلام
دلیل اقدام به فسخ معامله از سوی خریدار چیست؟چه موردی را بهانه نموده است؟همه موارد بستگی به شروط و متن مبایعه نامه دارد

باید اطلاع ایشان از عیب مزبور را اثبات کنید.