آیا میتوانم حضانت فرزندم را از زنم بگیرم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۶۵ #47862610

باسلام

من چند وقت است که همسرم بواسطه اختلاف خانوادگی پدرش و پدر من همراه با فرزند ۲سال و نیمه، از خانه بدون اجازه من رفته خونه پدرش و ظاهرا قراره مهریه اش را به اجرا دراورد.

آیا در صورتی که نخواد طلاق بگیره و تمکین هم نکنه من میتوانم با قسط بندی مهریه حضانت پسرم رو ازش بگیرم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حضانت فرزند پس از ۷ سالگی با پدر است و قبل از آن با مادر است .

با سلام و احترام
حضانت طفل تا ۷ سالگی با مادر است مگر اینکه عدم صلاحیت ایشان را اثبات نمایید در صورت درخواست مهریه می توانید تقاضای اعسار نمایید در صورت اثبات مهریه تقسیط خواهد شد

دلایل ذکر شده باعث نمی شود حق قانونی حضانت از بین برود
عدم تمکین یا پرداخت مهریه تاثیری در حق زن در خصوص حضامت فرزند ندارد

سلام بحث حضانت اصولا بعد از طلاق مطرح می شود ولی در این مواقع دادگاه با در نظر گرفتن مصلحت کودک حضانت تا ۷ سالگی با مادر قرار داده است مگر اینکه شما عدم صلاحیت وی را ثابت کنید. تقسیط مهریه ربطی به حضانت ندارد. مهریه دینی است که شما باید پرداخت کنید. شما دادخواست الزام به تمکین بدهید و در صورت تمکین نکردن نفقه به وی تعلق نمی گیرد. برای ملاقات فرزند هم می توانید از طریق شورا اقدام کنید ( دستور موقت ) .