راهی داره که نیروهایی که عهد شکنی میکنن لااقل مدعی حقوق بیمه و مزایا نباشند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۹۳ #47819305

سلام، یه شرکت زدم و قبل از ورود اعضا به شرکت گفتم هر وقت محصول آماده فروش شد از سود فروش حقوق میدیم به شرطی که تا محصول آماده نشده کسی جای دیگه کار نگیره هر کسی دوست داره بیاد. چک و سفته ای نگرفتم و قراردادی هم نداریم.
حالا بعد چند ماه یکی که اواخر ماهی ۱ ساعت بیشتر نمیومده رفته جای دیگه کار گرفته بهش گفتیم دیگه نیا الان تهدید می کنه میره شکایت میکنه حقوق ۵ ماهشو می گیره. من فقط از جیب خرج کردم و درآمدی نداشتیم این آقا هم کار رو اینجا یاد گرفت. خواستم بدونم راهی داره که نیروهایی که عهد شکنی میکنن لااقل مدعی حقوق بیمه و مزایا نباشن؟ اصلا قانون برای شرکت های تازه تاسیس با سرمایه اندک فکری کرده که اینطوری ما رو تیغ نزنن؟ پیشنهاد شما در این رابطه برای شرکت های استارت آپی تازه تاسیس چیه؟ ممنون

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود شما نباید تو این شرایطی که میگید حتی وارد شرایط استخدامی و روابط کارگر کارفرمایی شوید چون مسلما هرکسی که ثابت کند برای شما کار کرده است هر توافقی هم با شما کرده باشد بازهم توافق خارج از چهارچوب محسوب میشود و شما محکوم به پرداخت بیمه و حقوق دیگرشان میشوید شما در این شرایط فقط باید از قراردادهای شراکت و حق العمل کاری استفاده کنید نه استخدام نیرو آن هم با شرط عدم استخدام آنان در مراکز دیگر!!

با سلام
توافق کارفرما با کارگر در خصوص تادیه حقوق شرط نمیباشد لیکن کارفرما میتواند در زمان استخدام از قراردادهای سه ماهه و یکساله استفاده نمائید

با سلام
قواعد مندرج در قانون کار آمره می باشند لذا شما مکلف به پرداخت حقوق و حق بیمه اشخاص می باشید علی ای حال در صورت اختلاف و جلوگیری از ضرر زیان خودتان می توانید به اداره کار مراجعه نمایید .

پرداخت حقوق مزیا ،حق بیمه توسط کارفرما الزامیست با توجه به شرح اظهاراتان رسیدگی به اختلاف کارگر کارفرما با هیئتهای تشخیص،تجدید نظر اداره کار محل حوزه کار می باشد