اگه درخواست تقسیط بزنم چه زمان طول میکشه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۸ #47814493

من یه چک پانزده ملیونی بدهکارم
تازه رای صادرشده خاستم ببینم اگه درخواست تقسیط بزنم چه زمان طول میکشه
بعد اگه درخواستم قبول نشه همون لحظه میبرن زندان یا فرصت میدن

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طول زمان رسیدگی قابل پیش بینی نیست و پس از قطعی شدن رای اعسار و در صورت عدم پرداخت و عدم شناسایی مال از شما شرایط صدور جلب از طریق اجرای احکام مهیا میباشد.

درود بر شما
بنا به شرایط شما یا اعسار شما پذیرفته میشود یا خیر
در صورت عدم پذیرش ،اجرای حکم ادامه می یابد و نهایتا به صدور حکم جلب منجر میشود

اگر رای صادره قطعی شده باشه پس از صدور اجراییه اقدام به ثبت دادخواست اعسار کنید و صورت اموال و دارایی های خودتون رو به همراه استشهادیه دو نفر شاهد ضمیمه دادخواست کنید.در صورت عدم پذیرش اعسار نیز ابتدا اقدام به توقیف اموال شما از قبیل حسابهای بانکی و وسیله نقلیه و املاک شما خواهد شد در صورت عدم شناسایی اموالی به نام شما به میزان طلب مقرر در حکم ،برگ جلب صادر خواهد شد.