باید چگونه حضانت فرزندانم را داشته باشم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۸۸ #47803207

سلام
رای عدم امکان سازش میان من و زوج صادر شده و در خصوص حضانت قاضی آن را منتفی اعلام کرده زیرا دختر ۱۲ ساله است و پسر ۱۷ ساله اما فرزندان من میخواهند با من زندگی کنند ولی پدر نفقه آن ها را نمی دهد باید چگونه حضانت فرزندانم را داشته باشم و نفقه آن ها را نبز از پدرشان مطالبه کنم و باید به چه دادگاهی مراجعه کنم و آیا این کار را باید حتما بعد صدور طلاق در دفتر خانه انجام داد یا قبل از آن نیز امکان پذیر است .

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
فرزندان چون در سن حضانت نیستند خودشان تصمیم میگیرند که با چه کسی زندگی کنند
نفقه ربطی به این موضوع ندارد پدر موظف به پرداخت نفقه است
شما فقط می توانید درخواست الزام پدر به نفقه فرزندان را داشته باشید

شما میتوانید برعلیه پدر دادخواست مبنی بر پرداخت نفقه به فرزندان تنظیم نمایید.

مادر با توجه به خروج سن فرزتدان از حضانت , نمی تواند اقدامی کند و انتخاب زندگی با پدر و مادر با فرزندان است.

با سلام
با داشتن سن ۱۲ و ۱۷ برای دختر و پسرتان ، فرزندان شما شخصا خود میتوانند تعیین نمایند که با چه کسی زندگی نمایند

با سلام و احترام
فرزندان شما از سن حضانت خارج شده اند و انتخاب با آنها ست که با کدامیک از شما زندگی کنند. پدرشان موظف به پرداخت نفقه است و ربطی به طلاق ندارد
باید دادخواست الزام به پرداخت نفقه فرزندان را بدهید