با توجه به اینکه این حیات خلوت جزو مشاعات بوده؛ آیا او حق خراب کردن دیوار و گذاشتن در به حیات خلوت را دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۹ #47799452

با عرض سلام و خسته نباشید
بنده ساکن واحدی در طبقه ی اول یک آپارتمان می باشم که حیاط خلوتی بین واحد من و واحد کناری قرار دارد که در سند و صورت مجلس تفکیکی جزو مشاعات محسوب می شود از ابتدای ساخت آپارتمان فقط واحد من به این حیاط خلوت دارای در و پنجره می باشد و به مدت چندین سال من به صورت اختصاصی از آن استفاده نموده ام و واحد همسایه فقط دارای پنجره بوده است. در حال حاضر واحد کناری بعد از چند سال سند خود را آورده و طبق سندش ادعا دارد که او هم باید دارای در به حیاط خلوت باشد و می خواهد دیوار خود را خراب کرده و در ورودی به حیاط خلوت باز کند
با توجه به اینکه این حیات خلوت جزو مشاعات بوده و در متن سند من و همسایه دقیقا ذکر شده که دارای در و پنجره هستیم آیا او حق خراب کردن دیوار و گذاشتن در به حیات خلوت را دارد؟ و اینکه من چطور میتوانم مانع شوم؟ و آیا برای نصب در باید به من مجوز ارائه دهد؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تصرف در مشاعات بدون اذن مالکین جایز نخواهد بود ایشان حقی برای گذاشتن درب ندارد می توانید دعوی علیه ایشان را از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به ثبت کنید