مجازات سرقت آیا زندان دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۳۳ #47776544

با سلام،میخواستم معنی ابلاغیه زیر را بفهمم:
بتاریخ ۹۹/۳/۲۷ دروقت فوق العاده،جلسه رسیدگی شعبه ۴ بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان به تصدی امضا کننده ذیل تشکیل است،پرونده کلاسه __________تحت نظر قرار دارد.با توجه به تحقیقات صورت گرفته و بررسی اوراق پرونده،بازپرسی ضمن اعلام ختم و کفایت تحقیقات با استعانت از خداوند متعال و با تکیه بر شرف و وجدان به شرح زیر مبادرت به صدور رای می نماید.
"قرار دادسرا"
درخصوص اتهای آقای (ت- ا ) فرزند (س) دایر بر سرقت مستوجب تعزیری یک جفت کفش موضوع اضهارات شاکیان اقای (ش-ا) و (ح-ح)، عنایتا به ملاحظه شکوائیه شاکیان-گزارش مرجع انتظامی -صورتجلسه دستگیری و اظهارات متهم و اقاریر وی در این بازپرسی لذا نظر به مشروحات مذکور با توجه به اینکه عمل ارتکابی مشارالیه حسب دلایل مذکور منطبق با ماده ۶۵۶ قانون مجازات اسلامی تعزیرات میباشد لذا مستندا به ماده ۲۶۵ قانون آیین دادرسی کیفری قرار جلب به دادرسی نامبرده صرف نظر از گذشت مجدد شاکیان صادر و اعلام میگردد قرار صادره پس از موافقت قطعی است

ممنون میشم اگر راهنماییم کنید،آیا زندان دارد یا نه، آیا برایم سوپیشینه میشود (با توجه به اینکه اصلا سو پیشینه نداشتم و شاکیان رضایت دادند)

مشاوره حقوقی سرقت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام برای شما قرار جلب به دادرسی صادرگردیده است و ممکن است مجازات زندان در پی داشته باشد و چون سرقت جنبه عمومی دارد رضایت شرکا تاثیری زیادی در مجازات نخواهد داشت و ممکن است دادگاه تخفیف مجازات به ایشان دهد.