مستاجر اجاره نمیدهد، و حاضر به تخلیه هم نیست، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۶ #47775943

با سلام و احترام یک واحد اپارتمان به اجاره داده شده ولی املاک امضا را کامل نگرفته و فقط طرفین امضا کردند و شاهد و خود بنگاه امضا نکردند و مستاجر هم از ۴ ماه پیش در ملک مستقر شده و اجاره هم نمی دهند و حاضر به تخلیه هم نیست البته وجه ودیعه که مبلغ کمی است در بنگاه داده که تا دو ماه دیگر با جارش سر به سر میشه.
حالا با توجه به اینکه قولنامه ناقص است نمیشه درخواست تخلیه فوری داد و براساس قانون موجر و مستاجر اقدام کرد.
حالا ایا می شود دادخواست تصرف عدوانی داد یا خیر؟
با تشکر

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شکایت با عنوان تصرف عدوانی با توجه به اینکه نحوه تصرف با رضای شما بوده با قرار منع تعقیب مواجه خواهد شد.
در صورتی که اجاره نامه به امضای طرفین رسیده باشد نشانگر توافق طرفین بوده عنوان اجاره نامه عادی را دارد هرچند که شهود و متصدی بنگاه ذیل اوراق اجاره نامه را امضا ننموده باشند.که در این مورد صرفا تخلیه فوری امکانپذیر نخواهد بود.
اگر چنانچه اجاره نامه به هر دلیلی باطل اعلام گردد،و یا مستاجر پس از انقضای مدت عین مستاجره را تسلیم ننماید، شما می توانید ضمن طرح دعوی خلع ید ، اجرت المثل دوران تصرف را از وی مطالبه نمایید.
در جریان باشید که تا انقضای مهلت اجاره نامه دعوی خلع ید و مطالبه اجرت المثل مسموع نخواهد بود.