امکان برداشت مبلغ ردمال واریزی به صندوق دادگاه بابت جزای نقدی

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۶۸ #47749004

سلام، در یک پرونده کلاهبرداری متهم محکوم شد به ۲ میلیارد ردمال و ۲ میلیارد جزای نقدی. من باهاش توافق کردم که ۱.۵ می‌گیرم رضایت میدم ولی چون بهش اعتماد ندارم گفتم پول باید به صندوق دادگاه واریز بشه. هنوز فرصت هست که تغییرات بدم در توافق، الان می‌خوام بدونم اگر ۱.۵ میلیارد رو بریزه به صندوق دادگاه، ممکنه دادگاه پول رو به من نده و بگه بابت جزای نقدی کسر میشه و اینجوری من ضرر کنم یا در هر صورتی دادگاه اول باید پول من رو پرداخت کنه؟ سپاس.

مشاوره حقوقی اجرای احکام
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله احتمال احتساب آن به عنوان جزای نقدی هست.

سلام ،بهتر است با حاضر نمودن چک ضمانت شده بانکی در یکی از دفاتر اسناد رسمی همزمان با سند رضایت چک را دریافت نمایید .

با سلام _ ابتدا رد مال صورت می گیرد ، سپس جزای نقدی، محکوم می تواند طی لایحه ای از دادگستری شماره حساب بخواهد و تصریح کند این وجه بابت رد مال ، شماره پرونده فلان است، درخواست نماید که به شما ابلاغ شود جهت، اخذ رد مال ، اما برای اینکه پروسه کوتاهتر شود ، بهتر است چک تائید شده و تضمینی به نام شما بگیرند و در دفترخانه اسناد رسمی در خصوص دریافت رد ما اقرارنامه و رضایت نامه تنظیم و به دادگاه ارائه شود

سلام بله این امکان وجود دارد توصیه میشود به حساب شخصی شما واریز شود در توافقات به صورت مکتوب ذکر نمایید

رویه دادگاه در این هست که ابتدا وجه مالباخته پرداخت میشه و بعد از اون جزای نقدی اخذ میشه

با سلام،مبلغ مورد توافق در صندوق دادگستری واریز نشود و در خصوص رضایت پس از دریافت از طریق دفترخانه رضایت نامه تنظیم شود

با سلام
بهتر است مبلغ مورد توافق به حساب دادگستری واریز نشده و همزمان با پرداخت، در دفتر اسناد رسمی رضایت نامه تنظیم و ارائه گردد.