از چه زمانی میتوانم دادخواست فسخ قرارداد بعلت عدم پرداخت اجاره ثبت کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۳۴ #47692923

مستاجر ملک مسکونی از ماه اول اجاره را پرداخت نکرده. از چه زمانی میتوانم دادخواست فسخ قرارداد بعلت عدم پرداخت اجاره به همراه اجور معوقه یا دادخواست اجور معوقه را در دفاتر قضایی ثبت کنم؟
با تشکر

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بستگی به مفاد قرارداد اجاره دارد، وگرنه موجر می‌بایست دادخواست مطالبه اجور معوقه مطرح نماید.

باسلام
کاربر گرامی درصورت عدم پرداخت اجاره توسط مستاجر و نزدیک ش ن به ماه بع ی موجر میتواند به دلیل تخلف از شرط که همان عدم پرداخت به موقع اجاره میباشد تقاضای فسخ قرارداد نماید.

طبق قرارداد دادخواست مطالبه اجاره و در صورت پیش بینی فسخ آ برای شما در قرارداد آن را لحاظ کنید.

با سلام
منظور از ماه اول چیست ؟ یعنی از روز قرارداد تا چه مدتی اقدام به پرداخت اجاره بها ننموده است ؟
شما برای مطالبه اجور معوقه و اخذ دستور تخلیه با تنظیم دادخواست از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام نمایید

سلام به محض عدم تادیه اجاره بها می توانید دادخواست فسخ اجاره و مطالبه اجور معوقه طرح کنید