املاک خودش را به نام زن دومش زده؛ چطور مطالبه سهم الارث نماییم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۹۴ #47639032

پدرم من چند ماهی فوت کرده‌.هیچ سهم ارث برای مادرم که زن اولش بوده تعیین نکرده.ولی املاک خودش را به نام زن دومش زده. و ما فرزندان هی مدارکی از پدرمان نداریم.میتوانید راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی ارث
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود وراث پدر نمی توانند اقدامی در این خصوص نمایند

دوست عزیز,پدر شما چون املاک رابه نام همسر دومشان زده است در واقع همسردوم مالک هست و نمیتوانید اقدامی کنید مگر اینکه مالی از پدر خود به نام خود ایشان وجود داشته باشد که با استعلام مشخص گردد

سلام ، هیچ حقی برای شما متصور نیست چون فرد در قید حیات حق داره اموالش رو به هرکسی منتقل کنه ، مگه اینکه شما به اسناد واگذاری دسترسی داشته باشید و توی متن و مفاد اون ایراد قانونی و قابل ابطال در دادگاه پیدا کنید و از این راه بشه اقدامی کرد

درود بر شما، متاسفانه به دلیل اینکه پدرتان در زمان حیات این انتقالات را انجام داده‌اند، راهی برای دریافت آنها نخواهید داشت، اما چنانچه ترکه ای از ایشان باقی مانده باشد، می‌توانید به عنوان ورثه در تقسیم آن اقدام کنید.

با توجه به اینکه پدر مرحومتان در زمان حیات خویش اقدام به انتقال اموال خود نمودند وراث پدر نمی توانند اقدامی در این خصوص نمایند

درود و عرض ادب
پدر شما در زمان حیات نسبت به اموال خود حق هرگونه تصرف را داشته است و شما نمی توانید اقدامی نمایید.

چنانچه در زمان حیات اموال ایشان بنام همسرشان تنظیم سند شده باشد نمیتوانید درآن خصوص اقدامی نمایید. اشخاص درزمان حیات حق هرگونه دخل و تصرف در اموال خود را دارا می باشند. چنانچه اموالی بنام متوفی باشد میتوانید نسبت به تقسیم بین ورثه اقدام‌کنید