وضعیت بدهی یک شرکت در صورت انتقال به فرد دیگری چیست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۴۶ #47624328

در صورتی که شرکت با مسئولیت محدود به صورت کامل به اعضای جدید انتقال یابد، بدهیهای مالیاتی سنوات گذشته و بدهی چک های صادر شده با کیست؟
آیا به صورت توافقی میشود بدهی هم را واگذار کرد؟

مشاوره حقوقی مالیات شرکت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورتیکه طلبکار موافقت نکند قابل پرداخت نیست

در صورت عدم موافقت طلبکار امکان انتقال وجود ندارد.

در صورت عدم موافقت طلبکار قابل انقال نیست

شرکت دارای شخصیت حقوقی جدا از شرکا و سهامداران است و با واگذاری و انتقال شرکت کلیه داراییها ،بدهییها و سرمایه شرکت منتقل میشه مگر در قرارداد انتقال طور دیگری توافق شده باشد حتا دراین صورت نیز سازمان امور مالیاتی و سایر مراجع شرکت و برسمیت میشناسن نه سهامدارو

سلام. شما بدهی مالیاتی و تامین اجتماعی را هم حتی اگر با توافق منتقل کنید، اداره مالیات و تا مین نمی پذیرند و شخصی که در دوران تصدی مالیات و بدهی قطعی شده، مسئول پرداخت است فقط می تونید بعد پرداخت مراجعه کنید به توافقی که کردید. حتی چک نیز کسی که چک را امضا کرده همیشه مسئول است

با سلام
با قبول شرایط کلی هر دو طرف،انتقال بلامانع است

با سلام
در صورتی که طلبکار قبول نکند نمیتوان بدهی را منتقل نمود