شرایط افراز ملک مسکونی به چه صورت است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۵ #47613923

ملک مسکونی مشاع بین سه وارث( دو دختر و یک پسر ) به متراژ ۲۷۵ متر آیا به لحاظ مقررات اداره ثبت قابلیت افراز دارد یا خیر؟
تو رو خدا جواب دهید.

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در خصوص قابلیت افراز باید به اداره ثبت محل مراجعه کنید و آن اداره پس از بررسی نقشه ملک و حدود آن چنانچه آن را قابل افراز تشخیص دهد حکم به افراز می دهد چنانچه غیر قابل افراز تشخیص دهد نیز اعلام خواهد کرد که از آن می توانید در دادگاه محل اعتراض کنید.

قابلیت افراز ندارد ‌ ولی باید جهت افراز یا عدم افراز ازطریق اداره ثبت اقدام کنید

با سلام و عرض ادب با توجه به متراژ بالا و اپار تمانی نبودن ملک این احتمال وجود دارد که اداره ثبت برای صدور گواهی عدم افراز موضوع را به کارشناس منتخب خود ارجاع دهد. در صورت تشخیص عدم قابلیت افراز در اداره ثبت هر یک از شرکا میتوانند نسبت به طرح دادخواست فروش مال مشاع و یا تقسیم ترکه در دادگاه اقدام نمایند. برای اطلاع بیشتر به لینک مطلب منتشر شده از طرف اینجانب مراجعه فرمایید.
https://www.bonyadvokala.com/blog/the-practical-process-of-selling-or-inheritance