در پرونده هایی که منتهی به قسامه میشن اولویت با دفاعیات متهم هست یا اقامه قسامه از جانب شاکی؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۱۶۰ #47606120

سلام
در پرونده هایی که لوث توشون هست و تبدیل به قسامه میشن اولویت با دفاعیات متهم هست یا اقامه قسامه از طرف شاکی؟
دفاعیات متهم چقدر تاثیر داره در رای دادگاه؟
در این گونه پرونده ها آیا وجود لوث که دادسرا احرازش کرده یعنی محکومیت قطعی متهم؟
در شکایتی که علیه من طرح شده به اتهام ضرب و جرح عمدی باید ۴ ماه دیگه تو دادگاه حاضر بشم اما نکته اینجاست که من مرتکب چنین کاری نشدم و برای ادعای خود شاهد دارم شاهدین من جزو خونوادم هستن یعنی پدر و مادرم
با توجه به اینکه محل وقوع این حادثه بنا به گفته ی شاکی که خانمم هست منزل پدری ما هست آیا شهادت خونوادم قابل قبوله؟
لازم به ذکرم من از اول ازدواجم با پدر و‌ مادرم تو یه خونه زندگی میکنم به همراه خانمم به اضافه این ها همسایه ما در دادسرا شهادت داده که روزی که این خانم منزل رو ترک کرد به جهت صلح و سازش در منزل ما بودن و خانم بدون هیچ جراحت و صدمه ای ترک منزل کرد.
چیکار کنم کار به قسامه نکشه؟
آخه شاکی من آدمی هست به دروغ هم شده قسم میخوره، دفاعیات من همینا هستن که نزدم و شاهد دارم آیا به وکیل نیاز هست؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اولویت قسامه با شاکی است

با سلام جناب آقای محمودی لوث تنها در جرایمی چون قصاص و قتل حادث میشود نه موضوع دعوی شما.

دعوی شما ارتباطی به حدوث لوث ندارد.
اما بطور کلی در ایجاد لوث اولویت قسامه با شاکی است

اولویت درقسامه باشاکی است .‌

لوثی که میگید در جرایم خاص قتل وقصاص عضو است ودر مورد پرونده شما صدق ندارد ولی در هرصورت دادگاه براساس دلایل وشواهد رای صادر می کند شما هم خانواده تان را بعنوان شهود معرفی کن حداقل ۲ مرد یا ۲زن با یک مرد اثبات می کند