من که شکایت کردم از این شرکت، اون ۵ ماه بیمه که از یک شرکت دیگه برام رد شده چه خواهد شد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۰۶ #47534609

سلام خسته نباشید
من از کارفرما بابت ندادن عیدی و دیگر مطالباتم شکایت کردم و در سال ۹۷، ۵ ماه از بیمه من رو اومده توی یک شرکت دیگر که به اسم برادرش هست ریخته، یعنی من همونجا کار میکردم ولی اسم من رو جای دیگری رد کرده، حالا من که شکایت کردم از این شرکت، اون ۵ ماه بیمه که از یک شرکت دیگه برام رد شده چجوری میشه؟

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
بیمه شما باقی می ماند

سلام
میتوانید درخواست تجمیع بدهید

تقضای تجمیع سوابق ارائه نمایید

با سلام
این امکان برای کارفرما وجود نداشته است .

با سلام شما از شرکت برادرش شکایت کن همین روال

سلام . بیمه را به اسم هر کسی رد کرده باشند متعلق به همون شخص میشه ... امکان این که کارفرما بنام یک نفر دیگه بیمه رد کنند وجود نداره

درود
بیمه شما باقی می ماند.