درخواست نرخ دیه یوم الادا را داریم، چگونه اقدام کنیم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۴۴ #47529336

خدا قوت ...سوالم در مورد وصول دیه کامل هستش که دیروز ۲۶ اسفند دفتر نمایندگی بیمه حواله بیمه صادر میکند و به شعبه مرکزی بیمه تحویل میدهد تا به حساب صندوق بیمه تامین خسارات مدنی واریز بشود ولی حساب بیمه خالی بود و حواله را به دفتر بیمه برگشت میزنن. با این شرایط حواله که در سال ۹۸ صادر شده و اینها در سال ۹۹ پرداخت میکنن ما میتوانیم درخواست اینکه چون از زمان تکمیل پرونده و صدور حواله گذشته و در سال جاری پرداخت نکردید ما درخواست نرخ دیه یوم الدا را داریم؟
و اینکه حتما باید تا قبل سال نامه درخواستمان را تحویل بدهیم؟؟

مشاوره حقوقی دیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ماده ۳۱ : بیمه گر مکلف بپرداخت خسارت حداکثر ۱۵ روز پس از دریافت مدارک مورد نیاز میباشد. که برای اثبات این مبنا شما باید به محض تکمیل پرونده و تحویل کلیه مدارک مورد نیاز نسبت به اخذ رسید تکمیل پرونده از بیمه گر اقدام کرده و مبنای محاسبه ی جریمه، گذشت ۱۵ روز از تاریخ رسید تحویل مدارک خواهد بود.

ماده ۳۲ . بیمه گر مکلف به پرداخت خسارت حداکثر تا ۲۰ روز پس از قطعیت رای بوده و محاسبه جریمه پس از گذشت ۲۰ روز خواهد بود.

تا قبل سال نامه درخواستمان را تحویل بدهیم؟ حداکثر تا ۲۰ روز
در صورت وقوع .وجود مستندات لازم زیان دیده یا اولیاء دم میتوانند تقاضای پرداخت جریمه ی تاخیر را ابتدا از طریق ارسال اظهارنامه رسمی خطاب به بیمه گر نموده و در صورت عدم اقدام موثر، از طریق مراجع ذیصلاح قضایی مطالبه نمایند.