چگونه خانه ای که سندش به نام من است اما دست فرد دیگری است را پس بگیرم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۱۴ #47525221

حدود ۳...۴سال پیش امتیاز خانه ای را خریدن و سندش به نام من خورد اما بدلایل شرایط بد اقتصادیم مقداری پول از برادرم قرض کردم و او دست نوشته ای از من گرفت که این خانه را در عوض ۵ میلیون به او بدهم و هیچ کجا این نوشته ثبت رسمی نشده است و فقط دست خط است. ایا میتوانم خانه و سندم را پس بگیرم؟؟؟

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. تحت شرایطی میتوانید صوری بودن معامله و دست نوشته را ثابت کنید.
در هر صورت مشاوره دقیق ،بعد از رویت دست نوشته امکان پذیر می باشد.

با سلام
هیچ عقل سلیمی قبول نمیکند که در قبال مبلغ ۵ میلیون تومان خانه ای را واگذار نمایید لذا اولا مبایعه نامه ای که بنام شما خریداری شده با دست نوشته بایستی رویت و نیز جهت جهت راهنمایی بیشتر و کامل تر جهت اقدام شما برای احقاق حق ، از طریق رزرو مشاوره تلفنی اقدام نمایید

سلام ..

جهت راهنمایی صحیح تر متن دست نوشته ای که فرمودید دقیقا باید مطالعه بشود چرا که اگر هر قید یا شرطی در آن درج شده باشد می تواند منشاء آثار متفاوتی باشد.