شکایت از مامور چه حکمی برای وی خواهد داشت؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۴۰ #47491176

سلام از مامور نیروی انتظامی بابت ظرب و شتم شکایت دارم به کجا و کدوم دادگاه باید مراجه کنم.پاها و دستهایم پراز کبودی هستن و مامور نیروانتظامی بابت جرمش زندانی میشود عایا دیه پرداخت مبکند

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دوست عزیز شما از سه طریق می توانید اقدام کنید در دادسرای نظامی و هم از طریق دادسرای عمومی و انقلاب و هم از طریق بازرسی ناجا شماره تلفن ۱۹۷.

با مراجعه به دادسرای نظامی شکایت کن

درود بر شما، چنانچه این اتفاق در حین انجام وظیفه ی ایشان به عنوان ضابط رخ داده باشد، علاوه بر پرداخت دیه، مرتکب تخلف انتظامی نیز شده اند، لذا بهتر است بدوا از طریق واحد شکایات تیروی انتظامی اقدام نموده و سپس شکایت خود را از طریق دفاتر الکترونیک قضایی خطاب به سازمان قضایی نیروهای مسلح علیه ایشان تنظیم کنید، توجه داشته باشید که اثبات این امر منوط به داشتن ادله و مستندات قوی از جانب شماست.

باسلام درصورتی که ایشان ضابط قضایی بوده اند میتوانید برعلیه ایشان شکواییه تنظیم نمایید و به دادسرای محل وقوع جرم بدهید همچنین میتوانید علیه ایشان شکواییه تنظیم و به سازمان قضایی نیروهای مسلح ارسال نمایید.

مامور اگر در راستای انجام ماوریت ظابطیت باشد باید به دادگاه عمومی و دادسرا مراجعه کنید

درود
اگر در حین انجام وظیفه رخ داده است از طریق دادسرای نظامی میتوانید پیگیر ی نمایید.

مامورین نیروی انتظامی اگر فردی را مورد ضرب و شتم قرار دهد و این ضربات موجب دیه گردد میتوانید از آنان در دادگاه نظامی و یا سازمان قضایی نیروهای مسلح شکایتی تنظیم کنید تا آنها پرونده را مورد قرار دهند البته اگر نا عدالتی بگذارد.