نامزدم دست بزن دارد و دو ماهه خبری ازش نیست، قانونا چه باید کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۸ #47487343

سلام خسته نباشید خانم ۲۴ ساله ای هستم نامزدم ۳۱ سالشه و قبل ازدواج با هم آشنایی داشتیم به مدت طولانی و خانواده ها می‌دونستن و ازدواج کردیم قبل ازدواج خیلی خوب بود الان اینطور نیست ایشون خسیس هستن هر چیزی برای من میخره با جنگ و دعوا خریده تا حالا هزارتا بهم بخاطر خریدش حرف میزنه بهم سرکوفت و منت میزنه تو این دو سال و دو ماه که نامزدیم ایشون ۵ ،۶بار حدود ۱۵۰ تومن پول برای خرج کردن من دادن و من بیشتر از خانوادم گرفتم و هدیه ای هم دوبار چله و یک بار عید قربان و پارسال عید برام آوردن تو این مدت نامزدی اونم خیلی معمولی دست بزن داره چن بار دست رو من بلند کرده یک بار صورتم خیلی کبود و سیاه شد و باد کرد و منو دکتر بردن سرم وصل کردن دارو دادن سی تی اسکن کردن سرمو و یک بار بخاطر شوخی خواهرزاده ی ایشون تو جمع که لپ منو کشیده بود وقتی از مهمونی اومدیم تو خیابون دست رو من بلند کرد و بهم فوش داد حتی جلو خانوادش رو من دست بلند کرده جلو خانوادش و من تا حالا به خانوادم نگفته بودم اما این سری بخاطر اینکه تو خیابون منو زد به خانوادم اطلاع دادم و اومدن منو بردن از خونه ی ایشون اونا شهرستان زندگی میکنن و ما کرج وقتی ایشون بخاطر شوخی خواهرزادش تو خیابون با من دعوا کرد ما خونه ی فامیل خودمون شهرستان مهمون بودیم و دوبار خودش اومد دنبال من و یک بار خواهرش اینا اومدن که خانواده ی من اجازه ندادن و الان دو ماهه که میگذره و از خانواده و خود ایشون خبری نیست که بیان مشکلشونو حل کنن ایشون همیشه تو جمع خانوادش به من بی حرمتی میکنه منو خراب میکنه شخصیت منو خرد میکنه ایشون تو جمع خانوادش وقتی عصبی میشه به مادرش یا پدرش هم بعضی وقتا وسیله پرت میکنه یا چیزی رو میشکنه و ما خونه خریدیم و خانواده ی من برای کمک به خرید خونه اجازه دادن طلاهای که ایشون و خانوادم هدیه برای من خریده بودن بفروشم و ما تو این مدت رابطه ی کامل با هم داشتیم با این همه شرایطی که به وجود اومده پدرم میخوان که شکایت کنن و من نظرم بر اینه که مهریمو بزارم اجرا و جدا بشم و برای خونه ایکه خریدیم توفیق اموال بگیرم برای مهریم قولنامه ای هست سند نداره و نیمه کاره هست نامزدم اونجا زندگی نمیکنه با خانوادش زندگی میکنه لطفا دقیق راهنمایی کنید به راهنمایتون احتیاج دارم من چیکار کنم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق اثبات ضرب و جرح همسرتان و شکایت از وی ، شکایت کیفری به اتهام ترک انفاق ، مطالبه نفقه معوقه و جاریه ، مطالبه مهریه و .... میتوانید اقدامات قانونی را به عمل آورده و طرف مقابل را تحت فشار قرار دهید . البته استفاده از هریک از این موارد بستگی به شرایطی دارد که بدون اطلاع از جزئیات نمیتوان راهنمائی دقیقی به عمل آورد . عنداللزوم از طریق ارزیابی حقوقی یا مشاوره تلفنی برای هماهنگی بیشتر اقدام نمایید .