تصمیم‌گیری در خصوص وسایل لابی در مشاعات ساختمان با کیست؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۶۶ #47473374

در مجتمع آپارتمانی ما مدیر ساختمان مبل فرسوده و وسایل کهنه در لابی گذاشته و هرچقدر درخواست می‌کنیم جمع آوری بشه و مبل نو خریداری بشه، چون خودش تمایل نداره و تعدادی از همسایه‌ها هم برای اینکه هزینه‌ای پرداخت نکنند اعتراض نمی‌کنند، اقدامی نمی‌کنه. آیا با توجه به اینکه مشاعات ساختمان هست، با نظر یک نفر هم میشه الزام به جمع آوری کرد یا با نظر اکثریت هست؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تصمیم راجع به تغییر مبل و... نیاز به تصویب اکثریت دارد.
اما در صورت اثبات وجود ضرر امکان دارد که با تقاضای حتی یک مالک نیز چنین تغییری را به حکم دادگاه انجام داد.

با سلام به نظر با توجه به گذاشتن وسایل کهنه در لابس مدیر ساختمان رعایت شرایط نمایندگی و غبطه ساکنین را نکرده است و تصمیم ایشان اعتباری ندارد و امکان جمع آوری با درخواست یک مالک هست. در صورتی که تشریفات تشکیل و تصمیم مجمع و ایجاد سمت مدیریت رعایت شده باشد در غیر این صورت توسل به عدم رعایت غبطه مالکین نیاز نیست و صرفا با درخواست یک مالک امکان جمع آوری هست.

در خصوص این مطلب تصویب نیازمند به حدنصاب توسط اکثر مالکین می باشد

سلام طبق قانون تملک آپارتمان ها
نیازمند تصویب اکثریت اعضا میباشد

سلام تصمیم در این موضوع با نظر اکثریت مالکین امکان پذیر است

با سلام
تصمیم گیری راجع به موضوعی که بیان کردید نیازمند نظر اکثریت مالکین می باشد.

با سلام
با نظر اکثریت می باشد.