آیا بعد از ۸ ماه نمی توانم درخواست خسارت بکنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۶۸ #47417921

من از یک سایت خرید کردم و هزینه را کامل پرداخت کردم این سایت موظف بوده بعد از ۲۵ روز کالا را تحویل بدهند ولی الان بعد از ۸ ماه تماس گرفتن که کالا را نمیتونن بفرستند و موجود نیست و خواهان بازگشت وجه هستند
ممنون

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام وقت شما بخیر
ابتدا ببینید خواسته شما چیست وجه پرداختی را میخواهید یا جنسی را خرید کردید ؟
چنانچه خواهان استرداد وجه پرداختی خود هستید با مراجعه به دفتر خدمات قضایی و استناد به رسید پول پرداختی دادخواست حقوقی مطالبه وجه به انضمام خسارت تاخیر تادیه تاروز اجرای حکم و خسارت دادرسی انجام دهید و اگر خواهان جنس خریداری شده هستید موضوع دادخواست حقوقی الزام به تحویل مبیع به انضمام کلیه هزینه های دادرسی و با نظریه کارشناس الوکاله وکیل را ثبت نمایید .
در صورت نیاز به دریافت اطلاعات بیشتر با ثبت درخواست مشاوره تلفنی پیگیر باشید در صورت رضایت از پاسخ مشاوره ثبت امتیاز در جدول مربوطه رو فراموش نکنید.
با تشکر موفق باشید

سلام
اگر فروشنده شخص مطمئنی است و خرید شما قابل اثبات می باشد و جنس را دارند و تحویل نمی دهند می توانید با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی نزدیک محل سکونت خود علیه ایشان دادخواست الزام به تحویل مبیع تقدیم نمایید و چنانچه یکی از این مشکلات را دارند تا منصرف نشده اند با توافق پول خود را پس بگیرید تا دچار دادگستری و شلوغی های آن آشنا شوید