ایشان ماشین را در پارکینگ بصورت دایم قرار داده؛ به لحاظ قانونی چطور باید برخورد کنم؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۳۱۰ #47320427

بادرود خدمت کارشناسان محترم اینجانب یکماه پیش اپارتمان خود را به شخصی اجاره دادم و حین تنظیم قرارداد اجاره در حضور مستاجر و خانومش و مشاور املاک با وی شرط کردم که باید در هنگام روز ماشین خود را از پارکینگ خارج کند و شبها ان را در پارکینگ بزند و ایشان هم قبول کردند و حتی میخواستند دیش ماهواره را در حیاط بگزارند که من قبول نکردم ام ایشان هم ماشین را در پارکینگ بصورت دایم قرار داده هم دیش ماهواره را در حیاط و در پاسخ به اعتراض من میگوید نمبیرم به لحاظ قانونی چطور باید برخورد کنم ممنون از راهنمایی شما

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اظهارنامه ارسال کنید و درصورت عدم اقدام شکایت ممانعت از حق و مزاحمت مطرح کنید

سلام
در صورتی که در قرارداد به صورت مکتوب موجود باشد می توانید به عنوان مزاحمت شکایت کنید.

با سلام
بستگی به قرارداد اجاره شما دارد که آیا عین اجاره را بصورت کامل و با پارکینگ به اجاره واگذار نموده اید یا بدون پارکینگ ؟ و اینکه شرطی را که فرموده اید در متن قرارداد قید شده یا خیر ؟

با سلام
اگر پارکینگ در اجاره نامه قید شده باشد که موجر حق اعتراض ندارد، لیکن در صورت عدم قید پارکینگ در اجاره نامه و یاعدم تعلق پارکینگ به مورد اجاره، موجر محق است با پلیس ۱۱۰ تماس بگیرد و تقاضای رفع ممانعت از حق نماید

باسلام بعداز ارسال اظهار نامه وعدم حصول دادخواست ایفای شرط دهید

درود
اگر در قرار داد شما شرایط درج شده اظهارنامه ارسال کنید.

باسلام
از طریق ارسال اظهار نامه و تامین دلیل حق فسخ از جانب شما قابل دفاع در محکمه هست.

موفق و موید باشید