تمکین نمیکند، آیا به او اجرت المثل تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۳۸ #47318174

باسلام همسرم بدون هیچ دلیلی من و دخترم را رها کرده و به خانه پدرش رفته و نشوز شده و از من تمکین نمیکند ایا به او اجرت المثل تعلق میگیرد

مشاوره حقوقی اجرت المثل و نحله
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورتیکه زوجه تمکین ننماید و نشوز زوجه بر دادگاه محرز شود زوجه مستحق نفقه و اجرت المثل نخواهد شد

می توانید دعوی الزام به تمکین مطرح نمایید .و با اثبات ناشزه بودن اجرت المثل به ایشان تعلق نمیگیرد .

با سلام و احترام
در مدت نشوز نفقه به او تعلق نمی گیرد

درودبرشما
خیر در مدتی که در کنارشما زندگی نکرده واموری برای شما وخانواده انجام نداده است مستحق دریافت اجرت نمی باشند.