آیا تقسیم اموال روی کاغذ نوشته و در دفترخانه ثبت رسمی شود باز هم ممکن است مورد اعتراض قرار گیرد و باطل شود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۰۲ #47232175

با سلام
پدر من یک ملک را میخواد بین دو دختر و یک پسر به صورت مساوی تقسیم کند .
تقسیم نامه را نوشته و در دفتر خانه ثبت کرده است .
آیا باز ممکن است در صورت اعتراض پسر و یا ماترک آن، این تقسیم نامه باطل شود و تنها ۱/۳ آن طبق این تقسیم نامه اجرا شود و ۲/۳ مطابق قانون شرعی .
چگونه میتوان از بر هم خوردن این تقسیم نانه و توافق جلوگیری کرد؟

مشاوره حقوقی ارث
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ایشان می تواند نسبت به اموال خود هر تصمیمی یگیرند

سلام. اگر پدرتان زنده هست چرا به صورت مساوی آنرا به فرزندان نمی فروشد به صورت دانگ که بعدا مشکل پیش نیاید

سلام
چنانچه پدر در قید حیات باشند قابل اعتراض نمیباشد