اگر وامی اقساطش پرداخت نشود چه پیش می آید؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۴۶ #47226194

من یه وامی گرفتم و باجناقم ضامنم شده،الان شرایط مالیم افتضاحه،بانک داره چکای ضامنمو میزاره اجرا،اونم میخواد از من شکایت کنه،چطور میشه؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وکیل بانک، بر علیه شما و ضامن طرح دعوی میکند و شما و ضامن هرکدام جداگانه به کل مبلغ معوقه و سود آن و هزینه دادرسی و حق الوکاله وکیل محکوم می شود ، لذا چنانچه هر کدام از شما مبلغ محکوم شده را بپردازد طرف دیگر بری میشود و مسولیتی ندارد ، در مورد سوال شما چنانچه ضامن مبلغ مذکور را پرداخت نماید بانک گواهی پرداخت را به ایشان تحویل می دهد و میتواند به استناد آن گواهی شمارا محکوم نماید

با سلام و احترام
ضامن باید مبلغی را که ضمانت کرده پرداخت کند و سپس علیه شما شکایت کند

با سلام چون ضامن شده است باید ابتدا پرداخت کند و سپس می تواند برای مبالغی که پرداخته به شما مراجعه کند