میخواهد اجرت المثل این یکسال را بگیرد؛ آیا میتواند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۰۶ #47224699

با سلام. ملکی را ۱ سال اجاره کردیم. صاحبخانه سر سال پول ما رو پس نداد. ما شکایت کردیم. یکسال طول کشید تا پولمان را از ایشان گرفتیم. ما بعد از ۵ ماه که اضافه تر از یکسال نشستیم.خانه را زیر نظر شورا تخلیه کردیم. اما صاحبخانه برای تحویل کلید نیامد. و بعد از یکسال که پول را به حساب دادگاه ریخت برای تحویل کلید امد. حالا ادعا میکند که ما دو سال نشسته ایم. و میخاهد اجرت المثل این یکسال را بگیرد. آیا میتواند؟ و اینکه ادعا میکند که ما خسارتهایی به خانه زدیم در صورتیکه اینگونه نیست چگونه میتوانیم ثابت کنیم؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اجرت المثل از زمان تحویل مورد اجاره به شورا تعلق نگرفته و ادعای موجر نسبت به مازاد زمان تحویل مورد اجاره مسموع نمی باشد .

عرض سلام و ادب
ملاک تحویل ملک زمانی است که شورا تایید کرده است.نه ادعای مالک.در مورد ادعای ایشان مبنی بر ایراد خسارت نیز صرفا ادعای است که باید ثابت شود.