حکم جلب صادر شده چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۷۰ #47191121

سلام من ۲ ماه پیش به علتی که پول نیاز داشتم موتورم را برای فروش گذاشتم داخل دیوار بعد یه نفر تماس گرفت ایشون پول رو زدن و من شب که قرار بود به اصفهان بفرستم موتور روشن نشد و دادم تعمیر گاه حدودا ۲ هفته شد موتورو تحویل نداد تعمیرگاهی منم به اینا میگفتم امروز فردا بعدش پولم داده بودم به طرفی که بهش طلب داشتم پولی هم نداشتم به مشتری بدم اونا رفتن شکایت کردن منم ۲۰ روزی میشه که بجای ۲۹۰۰ که واریز کردن ۳۳۰۰ به حصابشون واریز کردم ولی الان برام یه ابلاغ اومده توی ثنا که ندیدم بعد ۲۰ روز جلب اومده چیکار کنم؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در اولین قدم ، نسبت به جلب رضایت شاکی اقدام نمایید .

درصورتی که مبلغ پول ایشان را قبل از طرح شکایت پرداخته اید با رضایت شاکی ممکن است بازپرس به شما منع تعقیب دهد در غیر اینصورت ممکن است به جرم کلاهبرداری محکوم شوید.

با درود
عنوان اتهامی مشخص نکرده اید،
بهتر است رضایت شاکی را در دادسرا اخذ کنید و مبلغ را هم که پرداخته اید، ممکن است منع تعقیب صادر شود.

نظربه اینکه جرم گلاهبرداری است بهتراست رضایت شاکی را بنحومقتضی بگیرین

هرچند ثمن معامله تسلیم خریدار شده، با توجه به جنبه عمومی جرم کلاهبرداری، بهتر است نسبت به اخذ رضایت شاکی اقدام کنید

درود بر شما، توصیه می‌شود نسبت به رضایت شاکی اقدام فرمائید.

دوست عزیز باید بدانید حکم جلب متعاقب چه عنوانی صادر شده است.در هر حال با اثبات عدم اطلاع از رسیدگی و استرداد مبلغ میتوانید جلب را کان لم یکن کنید