طلب خود را چگونه وصول کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۱۳ #47181880

سلام
شرط بندی کردم در سایت پیش بینی فوتبال
البته با شماره کارت دوستم پول را واریز کردم
برای یکی از آشنایان نیز شرط انداختم ۴۰ میلیون و در قبال پولم سفته گرفتم پولم نداد رفتم شکایت کردم به شورای حل اختلاف گفت شرط بندی کردیم و سفته را در قبال ان دادم پرونده رفت پیش قاضی الان مبخوام بدونم مشکلی برای من پیش میاد یا نه و پولمو میتونم بگیرم یا نه

مشاوره حقوقی سفته
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام دعاوی راجعه به قمار مسموع نمی باشد امادرصورتی که پول پرداخته باشید میتوانید مطالبه نمایید.

اصل پول قابل مطالبه است
دیروز به تفصیل پاسخ داده شد.

امکان اخذ مبلغ پرداختی وجود داشته ولی به دلیل حرمت موضوع نمیتوانید نسبت به مبلغی که به اصطلاح برنده شده اید ادعایی نمائید .

با سلام سوال شما تکراری است و دیروز پاسخ داده شد (پاسخ های جامعی همکاران خدمتتون ارایه دادند )
قمار و گروبندی باطل و دعاوی راجع به آن قابلیت استماع ندارد لیکن اصل پول شما قابل مطالبه است