آیا میتوانم در صورت عدم پرداخت مبلغ کامل رهن در موعد مقرر قولنامه اجاره را فسخ نماییم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۶ #47160399

با سلام
با سپاس از صبر و بردباری شما .... یک واحد آپارتمانی رو که خریداری کرده بودم طی قولنامه بنگاهی با رهن کامل ۸۰ میلیون با همون مستاجر قبلی تمدید کردم که ۶۰ میلیون از ۸۰میلیون رهن را از ثمن معامله خرید آپارتمان کسر کرده بودم و مورد قبولم بوده و مستاجر قبلی قبول کرد که ۲۰ میلیون رهن رو افزایش دهد که رهن ۸۰ میلیون گردد و قولنامه اجاره در تاریخ ۹۸/۱۰/۲۳ نوشته شد و مدت اجاره از ۹۸/۱۱/۱ لغایت ۹۹/۴/۳۰ می باشد و توی قولنامه شرط شد که مستاجر می بایست مبلغ ۲۰ میلیون افزایش رو در تاریخ ۹۸/۱۱/۱ به حساب موجر واریز نمایید در غیر اینصورت مستاجر می بایست روزانه مبلغ ۵۰ هزار تومان به عنوان جریمه پرداخت نمایید و موجر میتواند قولنامه اجاره رو فسخ نمایید...حال مستاجر ۱۰ میلیون از ۲۰میلیون رو در تاریخ ۹۸/۱۱/۱۶ پرداخت کرد و ۱۰ میلیون دیگر رو هر چه پیگیری کردم پرداخت ننمود تا مجبور شدم برای ایشان اظهارنامه اعلام فسخ و پرداخت ۵۰ هزار تومان جریمه روزانه نمودم و دو روز به ایشان فرصت دادم که اقدام لازم رو انجام دهد در غیر اینصورت شکوائیه خود را به دادگاه یا شورا میدهم حال مستاجر بعد از ۵ روز تماس گرفته میگه ۱۰ میلیون دیگه آماده است و من گفتم چون پول رو کامل در موعد مقرر پرداخت نکردی و من مشکل مالیم رو به شکل دیگری با صرف هزینه حل کردم لطفا طبق اظهارنامه ای که برات ارسال کردم اقدام کن یعنی تخلیه، تحویل و پرداخت جریمه حال ایشان رفته اظهارنامه داده که ۱۰ میلیون رو در تاریخ ۹۸/۱۱/۱۶ گرفتی و ۱۰ میلیون دیگه آماده است و از دریافت ۱۰ میلیون دیگه استنکاف میکنی و ظرف ۲۴ ساعت جهت دریافت ۱۰ میلیون دیگه اقدام قانونی و لازم را انجام بده ضمنا بگم به دلیل مشکلات مستاجر شفاهی توافق کردیم که ۲۰ میلیون را در تاریخ ۹۸/۱۱/۱۵ پرداخت کند. حال اینجانب به عنوان موجر با این اظهارنامه ای که برام ارسال کرده میتوانم قولنامه اجاره را به علت عدم پرداخت کامل رهن در موعد مقرر را فسخ نماییم؟ و خسارت روزانه ۵۰ هزار تومان را از ایشان بگیرم؟ چطور و به چه طریق؟ و آیا اقدامی نیاز هست در مقابل اظهارنامه ایشان انجام بدم؟ ایشان نسبت به بنده به خاطر پیگیری پرداخت اون ۱۰ میلیون دیگه بددهنی و توهین روا داشته و هدفم تخلیه ایشان می باشد هر چند زمان بر باشد. با سپاس مجدد از الطاف، صبر و بردباری شما و ممنون از جواب کاملتون...

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مخاطب محترم این سوال قبلا پاسخ داده شده است.
بهترین اقدام دریافت ده میلیون باقیمانده است و منتظر بمانید تا تیرماه نود و نه و سپس دادخواست تخلیه از طریق شورا