برای تجدید نظر باید چیکار کنم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۵۹ #47152099

سلام
مغازه من مورد سرقت و اتش سوزی عمدی قرار گرفت که با پلیس تماس گرفتم و صورت جلسه نوشته شد که کارتخوان و تلوزیون و.... به سرقت رفته ، بعد از چند روز متوجه شدم کار شاگردم بوده ، وقتی خانوادشو در جریان گذاشتم گفتن که یه دستگاه کارتخوان اورده خونه و به من تحویل دادن ، موقع تحویل فیلم گرفتم و در دادگاه اراعه کردم و بازپرس پرونده نظر به محکومیت متهم رو داد اما متاسفانه در دادگاه نهایی ادعا کرد که کارت خوان دستش امانت بوده و قاضی هم رای به نفع اون داده

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید لایحه تجدید نظر خواهی خود را با استناد به شهادت شهود تقدیم دادگاه کنید

با سلام شما ظرف مدت ۲۰ روز از تاریخ ابلاغ حکم وقت تجدیدنظر خواهی دارید،با ارائه دلایل صحیح و تنظیم لایحه میتوانید نسبت به حکم صادره تجدیدنظر خواهی نمایید

بار اثبات ادعابه عهده مدعی هستش

درصورت وجود شهود و گزارش پلیس تجدیدنظر خواهی کنید

با سلام واحترام اینکه موقع تحویل کارتخوان فیلم گرفته و به عنوان دلیل ارایه نموده اید اشتباه است چون دلیل قانونی محسوب نمیشود و شما برای اثبات ادعای خود باید دلایلی که در قانون احصا شده است را ارایه دهید سعی کنید در مهلت تجدید نظر خواهی با ارایه لایحه و دلیل قانونی از جمله شهود یا کسانی که مطلع هستند یا ارایه فیلم در هنگام سرقت و... دلایلی که بتواند اثبات و قاضی را راضی کند ارایه نمایید موفق و پیروز باشید با احترام -صلاح الدین عالمی

توصیه می شود ابتدائا در فرجه بیست روزه ای که برای تجدیدنظرخواهی دارید، محتویات این پرونده را به طور دقیق مطالعه بفرمایید و مستندات ارائه شده در پرونده و بخصوص اظهارات متهم و تحقیقات به عمل آمده در مرجع انتظامی و قضایی را دقیقا بررسی بفرمایید و سپس مبادرت به تجدیدنظرخواهی نمایید

سلام . می توانید لایحه ای تنظیم و با ارائه دلایل و مدارک قوی درخواست تجدید نظر کنید