تشخیص رابطه تا چه زمانی است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۸ #47118548

سلام
من دختری هستم که یک سال پیش با پسری رابطه از دبر داشتم.
آیا همسر من از طریق پزشکی قانونی می‌تواند اینکه رابطه داشته ام یا نه را بفهمد؟

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
با توجه به گذشت زمان قابل تشخیص نیست .

سلام
با توجه به انقضای مدت طولانی به نظر امکان احراز این امر وجود ندارد

سلام و درود
نگران نباشید باتوجه به گذشت مدت یکسال معمولا رابطه از پشت ثابت نمیشود و آثار ارتباط جنسی احتمالا به طور کلی برطرف شده است، اگر میخواهید مطمئن شوید به ماما مراجعه کنید و معاینه انجام دهید تا آثار رابطه های قبل بررسی شود