نگهداری نیم لیتر مشروب دستساز چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۳۱ #47094862

سلام
من رو در حال مصرف عرق تو پارک گرفتن تستم رو زد ۸ درصد و نیم لیتر رو هم از من گرفتن و صورتجلسه شد برام زدن نگهداری ۵۰۰ سی سی مشروبات الکلی و مصرف مسکر از آن یک شب بازداشت بودم و با پروانه کسب ازاد شدم سابقه اولم هست و بار اول سن من هم ۱۷ هست چیکار کنم که فقط به جزای نقدی تبدیل بشه؟ ممنون میشم راهماییم کنید؟

مشاوره حقوقی شرب خمر
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مجازات اصلی جرم شما درجه شش است و با توجه به این که سنتان زیر ۱۸ سال است امکان اینکه قاضی پرونده مساعدت نموده و مجازات شما را تخفیف دهد وجود دارد

سلام
نگران نباشید، مجازات ها تا مرحله ی نهایی کار بسیار تخفیف میخورد و امکان تعلیق نزدیک به صد درصد است.
موفق باشید.

سلام. جرم شما مجازات اصلیش شش ماه تا یکسال حبس تعزیری، تا ۷۴ ضربه شلاق و جزای نقدی پنج برابر ارزش عرفی کالا میباشد .با توجه به اینکه سن شما به هجده سال نرسیده است، قانونگذار رویه مساعدتری رو برای سنین پایینتر در پیش گرفته است. چون مجازات اصلی جرم شما درجه شش میباشد، براساس رویه مساعدتر که فرمودم مجازات شما یک تا ده میلیون ریال جزای نقدی یا انجام شصت تا صدو هشتاد خدمات عمومی رایگان خواهد بود.. اما در مورد شرب خمر جرم شما ۸۰ ضربه شلاق حدی داره مگر اینکه ، ادعا کنید ماهیت جرم ،یا حرمت شرعیش رو نمیدونستید، یا اینکه عقل و رشد شما به کمال مطلوب نرسیده باشه که پزشکی قانونی مورد اخر رو تشخیص میده