سرقت مستوجب تعزیر چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۴۸ #47065557

باسلام. سال ۹۷.آبان ماه. ساعت ۷ و نیم صبح. نزدیک به کلانتری که محل کارم هم همونجاس. ایستاده بودم. ماشبن کلانتری ایستاد و با مامور کلانتری الکی لحث کردم و منو به کلانتری منتقل کرد. ماشبنم که پژو پارس بود را بردن پارکینگ و خودمم بردن دادگاه. اونما متوجه شدم که برام زده در حال سرقت دستگیرش کردیم. چند روز پیش واسم داخل سامانه پیام دادن که سی ام اردیبهشت باید بیایی دادگاه به اتهام سرقت موستوجب تعزیر. میخواستم ببینم حکم چی میشه.

مشاوره حقوقی سرقت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ما چند نوع سرقت تعزیری داریم باید بررسی بشه کدام سرقت
مثلا در شب بوده یا با اسلحه یا همکار داشته یا شرایط دیگر
چون هر کدام مجازات خود را دارد
ولی مجازات داریم ۶ ماه تا ۳ سال حبس یا ۵ تا ۱۵ سال حبس یا ۵ تا ۲۰ سال حبس
اگر بی گناه هستید که انشالا هستید لایحه دفاعی تقدیم دادگاه کنید