با عنایت به اینکه من هیچ ضربه ای به ایشون نزدم و شاهد ماجرا خواهر بنده است تکلیف چی میشه؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۵۲ #47027609

سلام تاریخ ۱۰ آبان با خودرویی تصادف کردم و مقصر بودم، بعد از تصادف به شعبه بیمه برای تشکیل پرونده مراجعه کردیم و مراحل انجام شد، پس از تشکیل پرونده از زیان دیده تقاضا کردم کارت شناسایی بنده رو عودت بده که ممانعت کرد و بنده با لحن بسیار محترمانه با ایشون صحبت میکردم که بعد از چندبار اصرار من، جلوی خواهرم و یکی از کارمندان بیمه به من سیلی زد و من فقط یقه کت ایشون رو گرفتم و خیلی آروم ایشون رو هل دادم. بعد از این موضوع با پلیس تماس گرفتم و موضوع صورتجلسه شد، بعد از ۴ روز ایشون رفته پزشکی قانونی و در کلانتری از من شکایت کرده. با عنایت به اینکه من هیچ ضربه ای به ایشون نزدم و شاهد ماجرا خواهر بنده است(نمیدونم میتونم روی شهادت کارمند بیمه حساب کنم یا نه) تکلیف چی میشه؟ محکوم میشم؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
قابل استماع بودن شهادت خواهرتان صرفا بستگی به نظر دادگاه خواهد داشت شما میتوانید کارمند را یعنوان شاهد به دادگاه معرفی نمایید اگر در محل وقوع جرم دوربین مداربسته باشد میتوانید استعلام آن را تقاضا نمایید و نیز اگر فرد شاکی در موقع حضور ۱۱۰ حاضر بوده و صورتجلسه شده میتوانید به صورتجلسه تنظیمی استناد نمایید

هم کارمند بیمه و هم خواهر شما می توانند شهادت دهند لاکن به صرف شهادت خواهرتان ادعای شما اثبات نمی شود و فقط برای قاضی اماره خواهد بود

ابتدا ایشون باید بعنوان مدعی ادعای خودشون رو ثابت کنن و نیاز ب مستندات و شواهد کافی دارن و در صورت ایجاد مشکل برای شما میتوانید از شهادت خواهرتان و کارمند بیمه استفاده کنید همچنین اگر مدرک و دلیل مستند دیگری دارید ارائه دهید

سلام. با یک شاهد ادعای شما ثابت نمیشه، هرچند از ظاهر موارد بیان شده از سوی شما،طرف مقابل هم هیچ مدرکی نداره و احتمال اثبات بسیار پایین؛ علی ای حال در صورتی که کارمند بیمه به عنوان مطلع اظهاراتش رو بگه، در کنار اظهارات خواهر شما، میتونه برای قاضی پرونده علم آور باشه

شهادت خواهرشما میتواند از امارات و درنظر قاضی مثبت باشد ولی کافی نیست. اگر دوربین در محل بوده درخواست بازبینی فیلمها را نیز بدهید .

با سلام
شهادت یک نفر به تنهایی کافی نمی باشد علی ای حال شهادت ایشان بر اساس شواهد و قرائن موجود و نیز حسب درخواست شما با تحقیقات محلی که توسط ضابطین و به دستور بازپرس از اداره بیمه صورت می گیرد ، می تواند موجبات علم قاضی جهت صدور رای را فراهم نماید .

درود و عرض ادب
خواهرتان می توانند شهادت دهند ولی شهادت ایشان به تنهایی برای برائت شما کافی نمی باشد.