از من به جرم توهین و فحاشی شکایت شده، چگونه اعاده حیثیت نمایم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۴۹ #47004980

من جهت رفتن به زیارت به کشور سوریه به یه آقای پول و پاسپورت دادم بعد از کشمکش زیاد تونستم پول و پاس رو بگیرم درحقیقت ایشون کلاه بردار بود خلاصه من شکایت نکردم تنها مدرکم هم پول واریزی به نفر دوم بود وشاهد هام این آقا که نفر اول هست از من و نفر دوم شکایت توهین وفحاشی کرده و قضیه بعد یه سال سر باز کرده و ما مدرک فقط شاهد داریم.
الان باید چه کار کنم؟
و چطور ادعای حیثیت و کلاهبرداری اون فرد کنم؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر شما تهمت و فحش داده اید که کاملا دعوای مستقلی است و بهتر است رضایت ایشان را بگیرید چون درهر صورت محکوم می شوید مگر قضیه مشمول مروز زمان شود
اما در خصوص ادعای کلاهبردای باید به هر دلیل محکمه پسندی بتوانید ادعای خود را ثابت کنید و الا دعوای شما رد می شود

سلام اعاده حیثیت رد میشود چون هر کسی حق طرح شکایت را دارد همچنین شما اگر مدرکی بر کلاهبرداری دارید تحت عنوان کلاهبرداری طرح شکایت کنید با گذشت یک سال دعوی توهین پذیرفته نمی شود

مشمول مرور زمان شده و شکایت کیفری منتفی است.

اعاده حیثیت رد میشود

مرور زمان شکایت در جرائم قابل گذشت همچون توهین یکسال است و بعد از آن استماع نخواهد شد‌.

سلام

موضوع را مبهم مطرح کردید علی ایحال به لحاظ گذشت یک سال و عدم طرح شکایت از جانب شما موضوع شکایت کیفری منتفی ست و می توانید حقوقی اقدام کنید