اگر منزل را تخلیه نکنیم چه میشود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۰۵ #46959441

سلام
عموی بنده، ۴۰ سال پیش منزلی را در اختیار ما گذاشتند تا زندگی کنیم ، الان اظهارنامه ای مبنا بر تخلیه منزل فرستادن . اگر منزل را تخلیه نکنیم چه میشود ؟

مشاوره حقوقی ملکی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
میتوانند حکم تخلیه شما را گرفته و از طریق ضابطین قضایی اقدام به تخلیه ملک نمایند.

با سلام
چنانچه قراردادی فی ما بین شما وجود نداشته باشد عموی شما می تواند از طریق مراجع قضایی برای خلع ید و مطالبه اجرت المثل ایام تصرف علیه شما اقامه دعوا نماید و شما نیز طبق حکم دادگاه باید ملک را تخلیه نمایید.

سلام ،اگر قرارداد اجاره فی مابین وجود داشته باشه ،دادخواستی مبنی بر صدور حکم تخلیه ثبت میکنند و دادگاه نیز حکم تخلیه را به دلیل مالکیت خواهان صادر می کنه ،و در صورتی که قراردادی وجود نداشته باشه ،خلع ید ملک رو از دادگاه میخواد ،در هر دو صورت دادگاه با توجه به مالکیت عمو حکم به نفع خواهان صادر و متصرف را الزام به تخلیه میکنه ،

سلام. عموی شما میتواند با دادن دادخواست تخلیه مورد اجاره ، علیه شما حکم و اجراییه گرفته، و در صورت اینکه شما به اختیار خودتان از خانه نروید، به وسیله ضابطین شما را مجبور به این کار میکنند

سلام، اگر عموی شما مالک قانونی باشد حکم تخلیه رو از دادگاه می‌گیرد و ممکنه تقاضای اجرت المثل ایام رو هم از شما مطالبه کنه پس از به روش مصالحه پیش برید بهتره

سلام ؛
میتواند از طریق مراجع قضایی اقدام کند