چرا دادگاه زمانی که زوجه درخواست طلاق داد و طلاقشو گرفتن تکلیف باکره بودن یا نبودن زوجه را مشخص نکرد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۴۱ #46944117

سلام زوجه دوران عقد درخواست طلاق داد و چند سال بعد دادگاه طلاقشو صادر کرد و هیچ فرزندی نداریم و زوجه به پزشک قانونی نفرستاد تا مشخص شه باکره هست یا نه و در پرونده هم هیچ اشاره ای به این موضوع نشده که ایا رابطه داشته یا نه ایا این کار دادگاه قانونی بود

مشاوره حقوقی طلاق
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادکاه در خصوص عدم معرفی به پزشگی قانونی قصور کرده می توانید اعتراض بدین
اما حالا که جدا شدید چنین کاری دوراز مردانگی است

برای طلاق آزمایش بارداری باید باشد و تایید بکارت زوجه نیازی نبست

این موضوع از موضوعاتی است که نیازمند درخواست زوجه برای صدور این گواهی از طریق ارجاع به پزشکی قانونی داشت.

با سلام اقدام دادگاه کاملا درست بوده است و صرفا تست عدم بارداری گرفته می شود.

درود
در صورتی که زوجه بخواهد شناسنامه را تعویض کند باید گواهی پزشکی قانونی را داشته باشد.

در رویه فعلی دیگر دادگاه ها زوجه را برای گواهی بکارت به پزشکی قانونی معرفی نمی کنند و ارجاع زوجه به پزشکی قانونی برای دریافت گواهی بکارت از طریق دفاتر طلاق انجام می شود .

درود بر شما، معمولا جهت طلاق نیز در رویه کنونی زوجه به پزشکی قانونی ارجاع خواهند شد، لکن الزامی در این مورد نیست، چرا که اثبات و تعیین و تکلیف باکرگی در طلاق، به نفع زوجه بوده و با درخواست ایشان بایستی انجام می‌شد. یا جهت وجود حمل به درخواست زوج زمانی که زوجه باکره نباشد.