رسید پول و وکالت تعویض پلاک و شاهد دارم؛ برای سند قطعی دستم جایی بنده؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۰ #46923184

سلام من یک ماشین صفر از یک نمایشگاه ماشین خریدم که میگن واحد فروش ایران خودرو هستن. ابتدا من با دوستم اونجا دو ملیون کارت کشیدم بعدش کارمند اونجا یه شماره حساب به نام فرد به من داد و گفت کل مبلغ ماشین شبا کن تو این حساب و من رفتم بانک انجام دادم بعدش یه قولنامه به ما داد گفت بیست روز دیگه بیاین کار سند انجام بشه.بعد از بیست روز من رفتم برای سند که به منم گفت قولنامه رو هم بیار قولنامه رو دادم بهش که مدارک سند بگیرم که فقط وکلات تعویض پلاک بهم داد گفت خیالت راحت سندم تا ۱۰ روز دیگه انجام میدیم که من بعد از ده روز رفتم که گفت شما یه وکالت میدی برای فرشنده که سند قطعی به نامت بزنه منم وکالت دادم تا الان هیچ خبری نشد از سند جواب سر بالا...الان من میخوام شکایت کنم مدرکم رسید شبای پولم به اون حساب فردی که داده و وکالت تعویض پلاک و شاهدم که اونجا بود الان برای سند قطعی دستم جایی بنده؟چه شکایتی میتونم بکنم از چه شخصیم میتونم بکنم؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای طرح هر نوع نیاز به اصل مبایعه نامه دارید.

برای شروع اظهارنامه ای برای مخاطب جهت انتقال سند ارسال نمایید.

بسمه تعالی : معمل اینست که فروشنده به خریدار وکالت تعویض پلاک میدهد : اما مهم برای شما داشتن اصل قولنامه و داشتن مدارک خودروست . لذا با داشتن قولنامه و دیگر مدارک میبتوانید اقدامات قانونی را انجام دهید. و اما وکالتی که برای فروشنده صادر فرمودید هم جای مطالعه و بررسی بیشتری دارد و رسید وجه شما زمانی از ادله اثباتی بنفع شماست که حساب بنام فروشنده مثبوت در قولنامه ومشخصات خودرو را درآن قیدکرده باشید